Приватбанк збільшив дохідність депозитів: скільки платитимуть зараз

Приватбанк з початку цього місяця збільшив дохідність депозитів у гривні. Фінансова установа підвищить ставки з усіх основних видів депозитних вкладів у гривні. Новиною поділився Дмитро Мусієнко, члена правління банку з питань роздрібного бізнесу.

«Стоїмо на захисті фінансового фронту і тримаємо фінансову безпеку для наших вкладників, особливо в умовах зміни ситуації на грошовому ринку. Новий рівень ставок за депозитами дозволить нашим клієнтам отримувати більший дохід та додатковий захист заощаджень від інфляції», – наголосив Мусієнко.

В фінансовій установі додали, зо тепер вклади від 10 до 12 місяців будуть приносити 9% річних доходу, терміном від 6 місяців – 8% річних. А “короткі” тримісячні депозити – 7% річних.

«Найвигідніші умови ПриватБанк пропонує вкладникам, які розмістять кошти на вклади терміном 18 і 24 місяців – для них ставка доходу становитиме 14% річних. Також найвищу процентну ставку 14% річних встановлено за вкладами “Слава Героям” для військовослужбовців, які отримують через банк цільові виплати від держави», – йдеться у повідомленні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.