Xiaomi офіційно почала продажу телевізора Mi ES70 з підтримкою Dolby Vision і доступною ціною

Xiaomi оголосила про старт продажу нового 4K-телевізора Mi ES70. Крім величезного дисплея, його відмінними рисами стали просунута акустика, підтримка низки технологій для покращення якості картинки та майже безрамковий дизайн, а також порівняно доступна ціна.

Xiaomi не називає технології виготовлення матриці, але повідомляє, що вона має охоплення 94% колірного простору DCI-P3. Роздільна здатність дисплея становить 3840×2160 пікселів, частота оновлення – 60 Гц, максимальна яскравість – 700 нит. Новинка підтримує технології Dolby Vision (розширює динамічний діапазон), AI SR (зменшує кількість шумів) та MEMC (підвищує кадрову частоту, роблячи зображення більш плавним).

 

Аудіосистема Xiaomi Mi ES70 складається з двох 12,5-ватних динаміків із «прокачаними» низькими частотами. Керувати телевізором можна зі смартфона, комплектного пульта або голосовим помічником Xiao AI. Крім того, Mi ES70 сам може стати “пультом” для інших розумних пристроїв Xiaomi, якщо синхронізувати їх з телевізором через Wi-Fi або Bluetooth.

Апаратна платформа ТБ включає чотириядерний процесор (Cortex-A55), 2 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач об’ємом 32 ГБ. На старті продажів у Китаї перші покупці можуть придбати Xiaomi Mi ES70 за $550, надалі ціна зросте до $618. Про доступність телевізора за межами домашнього ринку інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.