Розумний матрац Xiaomi з водяним підігрівом оцінили у 124 долара

Каталог Xiaomi поповнив незвичайний товар – тонкий матрац MIJIA Smart Temperature-Controlled Plumbing Blanket з оригінальною внутрішньою структурою. Новинка укомплектована виносним водоблоком з помпою, який забезпечує рівномірне нагрівання по двох роздільних зонах для максимально комфортного сну.

 

Усередині MIJIA Smart Temperature-Controlled Plumbing Blanket розміщені ПВХ-трубки, якими прокачується нагріта зовнішнім блоком вода. Виробник заявляє про 12 ступенів захисту та низький рівень шуму при роботі помпи — не більше 22 дБ. Особлива багатошарова структура матраца значно знижує тепловтрати, а підтримка мобільного додатку MIJIA дозволяє настроїти бажану температуру у двох окремих зонах.

 

Вендор зазначає, що постійно наповнювати резервуар водою не доведеться — однієї «заправки» вистачить на зиму. Середньодобове енергоспоживання новинки становить 0,7 кВтг, а діапазон регулювання температури – від +25 до +55 градусів за Цельсієм. Після 15 годин безперервної роботи підігрів відключиться автоматично з метою безпеки.

 

Ціна MIJIA Smart Temperature-Controlled Plumbing Blanket за умовами краудфандингу в Китаї становить $96, а в роздріб на домашньому ринку новинка буде продаватися за $124.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.