Як вимкнути платну підписку до GetContact: найшвидший спосіб

Серед усіх програм для смартфона, одним з найцікавіших є GetContact. Якщо говорити простою мовою, то ця програма дозволяє обчислити практично будь-яку людину. Ні, вона ніяк не пов’язана зі шпигунством і будь-якими забороненими засобами. Справа в тому, що програма збирає загальну статистику про те, як саме ваш номер записаний у телефонній книзі в інших користувачів.

У такий нехитрий спосіб можна обчислити, хто вам дзвонить, а також знайти номер людини. Але варто розуміти, що безкоштовна версія гетконтакту має обмежений функціонал та рекламу, а для повного доступу вам необхідно сплатити преміум передплату. Але багато користувачів оформляють підписку для отримання потрібної інформації та забувають про це, а автоматичне продовження продовжує списати гроші щомісяця. Як же вимкнути стягування плати? Якщо у вас Android-смартфон, то треба йти в магазин додатків Google Play.

Заходимо у свій профіль, для цього тиснемо на аватарку у верхньому правому кутку екрану. Після переходимо в розділ “Платежі та передплати”, де знаходимо Getcontact і скасовуємо передплату. При цьому вам ніхто не поверне гроші за активований преміум-аккаунт і він працюватиме до закінчення періоду передплати. За таким же принципом треба діяти на iPhone. Зайдіть в налаштування, відкрийте свій профіль і в розділі “Діючі” скасуйте передплату Getcontact.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.