Нова тема Nigla для MIUI 13 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Сьогодні ми хочемо показати вам нову роботу дизайнера Costantino, яка застосовується на два режими, має симпатичну шторку/центр управління, добре виглядає в цілому, але має один недолік, тобто сітка робочого столу 4*6 вбудована в тему і не змінюється.

Екран блокування багатий на доступ до різних програм. Також є негативний екран, де можна змінити розкладку на лоці, змінити колір годинника, включити ліхтарик. Доступ до програм можливий лише після введення пароля.

Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Іконопак різної форми. Кількість колонок у папках розширено до 4-х. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. І шторка і центр управління, а також панель повідомлень мають подвійне тло, що чудово виглядає.
У дзвонилці українсько-англійський номеронабирач в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10 PRO і RN 8, MIUI 13 і 12.5, android 12 і 11. Встановилася добре і добре виглядає. Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти і почнемо з темного режиму:

І кілька скріншотів зі світлого режиму:

Тема доступна в регіонах України, якщо не буде переключіть на Індія… Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій. Назва теми Nigla V13, можете знайти її в програмі теми на смартфоні або на сайті china-review.com.ua.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.