DxOMark офіційно оприділив найкращу селфі-камеру в смартфоні

У iPhone 14 Pro встановлений новий 12-мегапіксельний фронтальний сенсор з автофокусом (вперше в iPhone) та об’єктивом з діафрагмою f/1.9. За результатами тестів, селфі-камера даного апарату показала найкращий результат одразу в п’яти різних категоріях: експозиція (для фото та відео), перенесення кольорів (для відео), ефект боке (для фото) та стабілізація (для відео).

Фахівці DxOMark відзначили точну цільову експозицію як на фото, так і на відео, точний автофокус та велику глибину різкості, високий рівень деталізації, приємний баланс білого та тон шкіри при яскравому освітленні та у приміщенні, природне розмиття переднього плану на знімках з ефектом боке.

До недоліків селфі-камери iPhone 14 Pro віднесли шум на фото і відео, помітні стрибки різкості під час зйомки відео, особливо під час ходьби, і іноді неточні кольори шкіри при зйомці у складних умовах або у сценах з високим динамічним діапазоном.

За підсумками всіх тестів селфі-камера iPhone 14 Pro набрала 145 балів, посівши перше місце у загальному рейтингу DxOMark, обігнавши на 1 бал HUAWEI P50 Pro.

Раніше експерти DxOMark також назвали екран iPhone14 Pro Max найкращим серед усіх смартфонів та високо оцінили його аудіоможливості. Крім того, фахівці DisplayMate виставили дисплею iPhone 14 Pro Max максимальну оцінку, назвавши його за низкою критеріїв невідмінним від ідеального.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.