Xiaomi представила розумного робота для приготування їжі: ціна вражає

Компанія Xiaomi представила в Китаї досить цікаву та незвичайну новинку під своїм суббредном Mijia – Xiaomi Mijia Cooking Robot. Цей пристрій є розумним кухонним гаджетом для приготування їжі. Кулінарний робот має 35 варіантів використання, вбудовану інтелектуальну систему приготування їжі CookingIoT, а також має більше 200 відеокерівництв за рецептами приготування. У комплект пристрою входять ємність для приготування об’ємом 2.2 літри, пароварка та індукційна панель, яка здатна нагріти ємність до 180°C.

Роботизований кухар Xiaomi Mijia Cooking Robot дозволяє виконувати 35 різних програм: від подрібнення до приготування страв у сковороді та каспюлі. При цьому робот може одночасно готувати до трьох других страв і одну першу (функція “3+1”). Пристрій оснащений вбудованою кухонною вагою з точністю вимірювання до 1г. Робот оснащений великим 8-дюймовим сенсорним екраном, а також підтримує функцію голосового управління Xiaoai. Вбудований подрібнювач має широкий діапазон швидкостей, який підтримує обертання від 40 до 12000 оборотів/хв.

Пристрій має наступні габарити: 413 x 316 x 344 мм, вага становить близько 10 кг. Кухонний робот Xiaomi Mijia Cooking Robot буде доступний за ціною 983 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.