Connect with us

MOBILZONE

Як зробити взимку у квартирі вдвічі тепліше за ту саму ціну

Опубліковано

Хитрість: взимку у квартирі буде вдвічі тепліше за тією самою ціною

У вересні має розпочатися опалювальний сезон, але жителі України не дуже сподіваються на приблизно названі дати включення опалення. Хоча опалювальний сезон ще не почався, багато хто вже зараз намагається підготувати свої будинки до майбутньої не простої зими. За допомогою фольги та кмітливості

Хитрість: взимку у квартирі буде вдвічі тепліше за тією самою ціною

Від холоду допоможе позбавитися одна хитрість, яка покращить роботу настінного обігрівача. Суть способу полягає у фользі, яку потрібно помістити між бетоном та обігрівачем. Можна просто обмотати задню частину пристрою. Важливо, щоб блискуча сторона дивилася у бік обігрівача, а матова була зовні.

Хитрість: взимку у квартирі буде вдвічі тепліше за тією самою ціною

Таким чином, потік тепла не грітиме стіну. Він відображатиметься і прямуватиме на кімнату. Потужність обігрівача без додаткових витрат на електроенергію збільшиться у 1,5-2 рази.

Трюк залишиться актуальним після початку опалювального сезону. Фольгу кладуть на задню частину опалювального радіатора і ефект виходить аналогічний. Додаткових витрат також жодних, але у квартирі тепліше вдвічі.

Facebook Comments

MOBILZONE

Зеленський назвав три умови припинення війни

Опубліковано

Зеленський назвав три умови припинення війни

Після 2,5 років війни президент Володимир Зеленський почав говорити про мирні переговори між Росією та Україною.

Про основні вимоги для припинення війни він озвучив в інтерв’ю американському виданню “The Philadelphia Inquirer”.

За словами президента, у нього є три умови, щоб почати мирний діалог з Росією, а саме:

  • Збереження України;
  • Вступ України до НАТО та ЄС;
  • Певні сатисфакції за рахунок Росії.

Слід зауважити, що умова про яку Зеленський говорив весь цей час, а саме, виведення російських військ на кордони 1991 року цього разу не прозвучали.

Що це може означати?

Скоріше всього, що в команді Зеленського очевидно серйозно задумалися про заморозку конфлікту по лінії фронту. І ознаки, що українців готують до такого сценарію уже з’являються.

Наприклад, політолог Володимир Фесенко, якого вважають близьким до офісу президента, заявив про те, що території можна повернути і пізніше, а зараз головне привести країну до ЄС та НАТО.

Що означають сатисфакції, про які говорив Зеленській, він так і не уточнив. Скоріше всього він мав на увазі компенсації. Наприклад, передачі Україні заморожені російські активи, але питання в тому, чи піде на ці умови захід поки не відомо.

Вступ в ЄС та НАТО

Якщо до вступу України в ЄС розбіжностей не так багато, то щодо НАТО питання складніше. З альянсу часто звучать категоричні відмови, а деякі країни проти вступу України навіть після закінчення війни.
В США та Німеччині заявляли, навіть якщо Україна отримає запрошення, то на схвалення її вступу всіма країнами НАТО “можуть піти роки”.

Щоб змінити думку альянсу, Україні потрібні значні перемоги на фронті. Але на жаль поки немає ознак, що вони найближчим часом відбудуться.

Таким чином, реальним варіантом угоди може стати компроміс. Наприклад, заморозка війни по лінії фронту, Україна вступає до ЄС і отримує певні гарантії безпеки від провідних держав, в тому числі і від Китаю.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Як каратимуть військовозобов’язаних, які не забрали з пошти повістки

Опубліковано

Як каратимуть військовозобов'язаних, які не забрали з пошти повістки

З 17 липня працівники ТЦК почнуть надсилати військовозобов’язаним чоловікам повістки поштою. Багато українців не розуміють, як буде проходити процес вручення повістки, тому в цьому матеріалі ми дамо розгорнуту відповідь на дане питання.

Перше слід зазначити, що повістку працівники ТЦК будуть надсилати двома варіантами:

  1. Якщо військовозобов’язаний оновив дані через ЦНАП або додаток “Резерв+” протягом відведених 60 днів, то повістка буде надіслано на адресу, яка була вказана під час уточнення.
  2. Якщо не уточнив адресу протягом відведених 60 днів, то повістка прийде на адресу “прописки”, який буде вказаний в реєстру “Оберіг”.

Повістка має бути надіслана рекомендованим листом (поштою з оголошенням цінності та з описом вкладення) з повідомленням про вручення. Тому таку повістку ніхто в поштову скриньку класти не буде.

Повістка буде вважатися врученою у випадку:

  • військовозобов’язаний отримав листа “з рук в руки”;
  • військовозобов’язаний відмовився отримувати листа, і працівник пошти зробив відповідну відмітку на листі та повернув листа в ТЦК та СП;
  • за цією адресою не вдалося знайти одержувача, і працівники пошти зробили відповідну позначку на листі та повернули його до ТЦК та СП.

У всіх трьох вище перерахованих варіантах повістка вважається належно врученою. Після чого у військовозобов’язаного є 14 днів, щоб явитися у військкомат і встати на військовий облік. Якщо чоловік цього не зробить, то на нього без його присутності накладається адміністративний штраф за ухилення від мобілізації, а також ухилянта подають в розшук.

Нагадуємо, що 17 травня президент Володимир Зеленський підписав законопроект №10379, який передбачається збільшення штрафу від 17 000 до 25 500 гривень за ухилення від військового обліку.

Також читайте:

Що криється реально за оновленням даних в ТЦК.

Ухилянти поповнять державну казну на сотні мільйонів доларів.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Представлена ​​Samsung Bespoke AI Combo: розумна пральна машина з ШІ-функціями

Опубліковано

Представлена ​​Samsung Bespoke AI Combo: розумна пральна машина з ШІ-функціями

Компанія Samsung розширила асортименти фірмової побутової техніки, представивши пральну машину Bespoke AI Combo. Новинка отримала великий сенсорний дисплей, місткий барабан із завантаженням до 25 кг та широкий набір ШІ-функцій, що покращують якість прання.

4,3-дюймовий дисплей із сенсорним керуванням розміщений у центрі верхньої панелі пральної машини. З його допомогою можна вибирати програми прання та сушіння, встановлювати таймер і навіть приймати дзвінки, що надходять на синхронізований із приладом смартфон. Підтримка голосового помічника Bixby також дає можливість голосового керування.

Інтелектуальна функція AI Customized Course підбирає індивідуальний режим прання та сушіння в залежності від типу білизни, її ваги та ступеня забруднення. AI Detergent Automatic Injection автоматично вибирає відповідну кількість миючого засобу, а AI Bubble створює оптимальну кількість піни.

Samsung Bespoke AI Combo доступна на ринку Південної Кореї у срібному, білому, бежевому та сірому кольорах корпусу за ціною $2719.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.