Грошова виплата в 2500 гривень з “Дії”: як отримати

Чимала кількість державних та міжнародних організацій надають матеріальну допомогу українцям. Так, наприклад, Міністерство соціальної політики разом з Міжнародним комітет Червоного Хреста (МКЧХ), Товариством Червоного Хреста України (ТЧХУ) підписали меморандум про взаєморозуміння.

Мета цього меморандуму є надання матеріальної підтримки вразливим категоріяминаселення. Для надання допомоги Міжнародний комітет сформує бюджет до 1,9 млрд грн, а Товариство – до 500 млн грн. Допомогу зможуть отримати всі внутрішньо переміщені особи. Виплати громадянам будуть надходити на підставі відомостей інформаційної бази внутрішньо переміщених осіб. Це означає, що вам не потрібно подавати жодних заяв. Зазначається, що виплату отримають майже 1 млн осіб. В пріоритеті є ВПО з окупованих територій і зон бойових дій.

Розмір допомоги становить 2 500 грн на особу. Місія Червоного Хреста разом з Мінсоцполітикою самостійно обиратиме на підставі відомостей з Єдиної інформаційної бази, кому віддавати допомогу. Пріоритетними будуть наступні категорії: 

  • особи з інвалідністю;
  • багатодітні сім’ї;
  • сім’ї, які мають на утриманні та вихованні дитину-сироту;
  • родини, які виховують дитину з інвалідністю.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.