Xiaomi випустила розумну розетку з голосовим керуванням

Новинка під назвою Mijia Smart Socket 3 здатна включити до складу екосистеми розумної оселі навіть старі побутові прилади без смарт-функцій. Крім того, корисний гаджет підтримує різні сценарії роботи, веде облік енергоспоживання та не б’є по кишені власника.

Розумна розетка може використовуватися для простого дистанційного увімкнення або вимкнення різних приладів або спрацьовувати за таймером. В останньому випадку можна встановити час, через який пристрій відключиться після подвійного натискання кнопки на корпусі. Mijia Smart Socket 3 витримує навантаження до 10 А (настільні лампи, чайники та дрібні побутові прилади).

Ще одна корисна функція пристрою – облік енергоспоживання підключеної техніки через мобільний додаток. За заявою виробника, новинка справляється з цим завданням значно точніше за свого попередника. Сама розетка захищена від перепадів напруги, перегріву та перевантаження. Передбачено й спеціальну шторку над контактами для захисту дітей від ураження електричним струмом.

Розумна розетка Xiaomi Mijia Smart Socket 3 вже доступна в Китаї за ціною $9, інформації про появу глобальної версії пристрою поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.