Xiaomi змогла знищити Apple у Європі

Майже половину доходів вона заробляє за межами Китаю.Останнім десятиліттям китайська компанія Xiaomi постійно розширювала свою присутність на світовому ринку. Ставши відомою за рахунок смартфонів, вона випускає планшети, навушники, відеореєстратори, ваги, годинники, розумні пилососи і багато чого ще. Завдяки цьому компанія з Пекіна відома у всьому світі. Нещодавно Xiaomi опублікувала фінансову звітність за другий квартал року. Там сказано, що вона стала другим постачальником смартфонів у Європі, випередивши Apple. На її частку припало 21,7% поставок, попереду лише Samsung.

 

У світі загалом за обсягом поставок смартфонів Xiaomi входить до першої трійки у 55 країнах та у топ-5 у 67 країнах. У другому кварталі зафіксовано зростання частки ринку на Близькому Сході, Європі, Латинській Америці, Південно-Східній Азії та Африці.

У травні Xiaomi оголосила довгострокове стратегічне партнерство з Leica в галузі технологій обробки зображень. Це стало черговим кроком на шляху надання Xiaomi статусу преміального бренду. У липні Xiaomi 12S Ultra став першим апаратом із брендом Leica. Компанія збільшує інвестиції в дослідження та розробки, не збираючись зупинятися на досягнутому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.