Перший телевізор Huawei дуже великого розміру з крихітною рамкою надійшов у продаж

Наприкінці липня Huawei офіційно випустила свій перший 86-дюймовий розумний телевізор під назвою Huawei Smart Screen S86 Pro, який сьогодні надійшов у продаж за ціною 1925 доларів.

Huawei Smart Screen S86 Pro отримав покриття антивідблиску екрана для комфортного перегляду, а також фірмовий процесор, що відповідає за відображення максимально плавного, яскравого і барвистого зображення.

Підтримується технологія MEMC, яка значно покращує плавність зображення на екрані завдяки додаванню додаткових кадрів. Технологія Brilliant Display Technology Master Edition покращує передачу кольору екрана. Екран роздільною здатністю 4К з частотою 120 Гц забезпечує повне охоплення 92% колірного простору DCI-P3 і займає 98% площі корпусу, а металева рамка має ширину 2,7 мм.

Що стосується звуку, Huawei S86 Pro оснащений двома високочастотними динаміками та чотирма повнодіапазонними динаміками потужністю по 10 Вт кожен. Також є великий звуковий резонатор об’ємом 1,6 л. Крім того, підтримується бездротове підключення телевізора до 4 розумних колонок Huawei Sound X для створення ефекту 5.1.

Завдяки можливостям системи HarmonyOS 3.0 можна підключати до телевізора смартфон або ноутбук, переглядаючи контент на великому екрані. Крім того, смартфон може замінювати пульт дистанційного керування. Також підтримується режим розподілу екрана.

Надширококутна 12-мегапіксельна знімна камера зі штучним інтелектом підтримує розпізнаванням користувачів, нагадування про відстань та поставу, а також дозволяє здійснювати відеодзвінки.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.