Доступні телевізори Huawei Smart Screen S для бідних надійшли у продаж

Нещодавно компанія Huawei представила три нові розумні телевізори з екранами діагоналлю 55, 65 і 75 дюймів. Сьогодні моделі Huawei Smart Screen S55 та Smart Screen S65 надійшли у продаж за ціною 489 і 637 доларів у Китаї. Екран підтримує роздільну здатність 4K, забезпечує охоплення 92% колірного простору DCI-P3 та підтримує технологію MEMC, яка використовується для усунення змащувань та розривів у динамічних сценах. Ціна вказала на тещо це самі дешеві телевізори 4к від Huawei.

Телевізори побудовані на базі однокристальної системи з чотириядерним процесором, яку доповнюють 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Пристрій отримав дводіапазонний модуль Wi-Fi. Що стосується звуку, у серії Huawei Smart Screen S використовується рішення з 4 динаміками, включаючи 2 повнодіапазонні динаміки по 10 Вт і 2 високочастотні динаміки по 10 Вт, а також незалежний великий звуковий резонатор об’ємом 1 л.

Важливий аспект серії Huawei Smart Screen S – ігрова орієнтованість. Вони підтримують наднизьку затримку. При підключенні домашньої ігрової консолі затримка може становити лише 12 мс. Також вони підтримують режим проектування з мобільних пристроїв та ноутбуків у роздільній здатності 1080р із частотою 60 к/с із затримкою менше 50 мілісекунд.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.