Київстар дозволив абонентам економити на тарифах

Мобільні оператори навіть у такі скрутні для всіх часи намагаються підтримувати своїх абонентів. Наприклад, мобільний оператор «Київстар» допоможе українцям заощадити. Адже багато клієнтів переплачують за послуги у тарифі, якими навіть не користуються. Тепер у мобільного оператора «Київстар» ви зможете платити лише за те, чим дійсно користуєтесь.

Така можливість тепер доступна завдяки новому тарифному плану від «Київстар». Для абонентів став доступний популярний тарифний план передоплати Твій СТАРТ “Без Гігабайтів”. Тепер у пакеті можна вимкнути інтернет. Тепер тариф матиме:

  • безліміт на дзвінки у мережі Київстар;
  • 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні мережі в Україні та на деякі закордонні напрямки: у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та в інших країнах;
  • 100 мегабайтів мобільного інтернету на бонусному рахунку (наприклад, на випадок, якщо телефону треба оновити програми).

Звичайно, що й ціна на тариф значно знизилась. Якщо раніше вам доводилось платити 135 гривень, то зараз його ціна складає 100 гривень за чотири тижні користування. Твій СТАРТ Без Гігабайтів залишає у тарифі  послугу “Роумінг як удома”. Тому в роумінгу користуватися вхідними та вихідними дзвінками можна лише після оплати вартості тарифу.

Тільки уявіть як це буде тим абонентам, які мають кнопковий телефон та тим, хто завжди підключений до Wi-Fi. Всі свіжі пропозиції ви зможете знайти у мобільному додатку оператора «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.