ПриватБанк запустив акцію для отримувачів грошових виплат

«ПриватБанк» знову вразив своїх клієнтів чудовою акцією. Більшість українців отримують матеріальну допомогу від державних та міжнародних організацій у «ПриватБанку». Тому, фінансова установа вирішила запустити акцію, яка буде тривати до 31 січня 2023 року. Банк радом з Mastercard запустив додаткову підтримку для українців.

Кожен учасник акції отримає 50 гривень на мобільний рахунок. Крім того, ви зможете взяти участь у розіграші одного з 300 подарункових сертифікатів giftmall на 5 тис. грн. Для цього потірбно зраєструаатись на сайті доя участі в акції, отримати виплату від міжнародних організацій на картку Mastercard від ПриватБанку (через PrivatMoney, MoneyGram, Western Union або автоматичне зарахування на картку) та зробити як мінімум дві транзакції на загальну суму від 500 грн. з карток Mastercard від ПриватБанку.

Якщо ви підходите за критеріями, але ще не подали заявку, то це необхідно зробити на платформі «єДопомога». У заявці вкажіть IBAN картки Mastercard від ПриватБанку. Якщо ви не маєте картку, ви можете відкрити електронну – Digital картку Mastercard у мобільному застосунку «Приват24». Загалом на картку «ПриватБанку» можна отримати такі допомоги:

  • допомогу від Агентства ООН у справах біженців в Україні;
  • Гуманітарна організація ООН;
  • допомогу від Міжнародного комітету Червоного Хреста;
  • допомогу від Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця;
  • Міжнародна організація Red Rose CPS;
  • Товариство Червоного Хреста за програмою “Притулок”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.