Як отримати грошову допомогу через Приват24

Безліч державних та міжнародних організацій продовжують виплачувати українцям матеріальну допомогу. Її зможуть отримати незахищені категорії неселення. Уряд розповів українцям як отримати допомогу через Приват24, Укрпошту та Ощадбанк.

Отримати кошти зможуть соціально незахищені громадяни та пенсіонери. Кошти надійдуть на картки громадян. При заповненні заяви вам необхідно вказати реквізити картки в анкеті. Для цього потірбно знати ваші реквізити картки у форматі IBAN. Якщо ви є клієнтом «ПриватБанку», то достатньо перейти у мобільний додаток вашого банку, натиснути на картку та налаштування, а потім та обрати послугу “Реквізити рахунку”. Скопіюйте або перепишіть його. Реквізити починають з літер UA.

Користувачі Ощад24/7 також повинні перейти до мобільного додатку, натиснути на картку, а потім на «Сервіси», та «Платежі та реквізити». Також ви можете звернутись до відділення та запитати у працівників про допомогу в наданні реквізитів. Якщо у вас немає банківського рахунку, ви зможете у заявці вказати про його відсутність. Тоді ви будете отримувати кошти у найближчому виділенні Укрпошти. Допомога нарахується як пенсія, матиме позначку “Грошовий переказ”. Після надходження грошей на ім’я користувача працівники відділення сповіщають йому про це. Забрати гроші можна за наявності паспорта на пошті, або якщо людині важко пересуватися, гроші додому принесе листоноша.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.