Xiaomi представила рюкзак із вбудованим вентилятором

У компанії Xiaomi випустили новий продукт під дочірнім брендом Korin – це рюкзак із вбудованою системою охолодження. Спинка оснащена вентилятором, який обертається зі швидкістю 3500 обертів на хвилину. У конструкції використовується енергоефективний двигун. Xiaomi представила рюкзак із вбудованим вентилятором. Він охолодить спину користувача та ноутбук.


Це дозволяє охолоджувати спину користувача, коли він несе рюкзак. А ще на спинку можна поставити ноутбук і система теж охолодить його, що актуально в умовах спекотного літа.

Виробник зазначає, що новинка виконана з водостійких матеріалів, а в рюкзак помістяться смартфон, клавіатура, миша, гаманець, навушники, ноутбук та парасолька. Для заряджання мобільних пристроїв є зовнішній порт USB. Також передбачені спеціальні ремінці з карабінами, щоб пристебнути рюкзак до валізи.

Відзначимо, що новинка важить більше 1,5 кг, зараз доступний тільки сірий колір, а ціна становить 499 юанів (трохи більше 73 доларів). Замовити новинку можна на майданчику Xiaomi YouPin, але в майбутньому вона також з’явиться на AliExpress.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.