Vodafone розширив пакет безкоштовних послуг: 300 хвилин та 10 Гб

Vodafone представив своїм абонентам чудову безкоштовну можливість. Тепер клієнти мобілньогг оператора отримають 300 хвилин в 10 Гб Інтернету безкоштовно. Це стало завдяки розширенню географії послуги «Доступний роумінг».  До країн з безкоштовним інтернетом увійшов Люксембург та Словенія. Загалом з початку війни оператор надав послуг на 596 мільйонів гривень.

Безкоштовним зв’язком та інтернетом абоненти можуть скористатись у Австрії, Бельгії, Азейбарджані, Болгарії, Греції, Великобританії, Данії, Ізраїлі, Естонії, Іспанії, Ірландії, Італії, Латвії, Канаді, Литві, Німеччині, Молдові, Люксембурзі, Нідерландах, Новергії, Польщі, Румунії, Португалії, Словаччині, Словенії, Угорщині, США, Фінляндії, Франції, Чехії, Хорватії, Швеції, Швейцарії.

Найчастіше цією функцією користуються абоненти, яким довелось переїздити до Польщі. Потім у Німеччині, а на третьому місці — Чехія. Отже, послуга «Доступний роумінг» включає:

  • 10 ГБ інтернету та 300 хвилин,
  • 250 вхідних хвилин для дзвінків на номери Vodafone Україна,
  • 50 хвилин для дзвінків на інші оператори України, в країні перебування, та ще й для вхідних дзвінків.
  • Також до пакету послуг входить 100 SMS на будь-які оператори.

Зазначається, що мобільний оператор Vodafone автоматично підключає цю послугу для абонентів передоплати за умови підключення пакета послуг за тарифом.  Щодо контрактників, то їм за умови оплаченого рахунку. Підключити цю послугу один раз на місяць можна і самостійно, а для цього вам знадобиться набрати комбінацію цифр *600*6#.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.