«Київстар» почав відключати інтернет у деяких тарифних планах

Мобільні оператори навіть в період війни продовжують допомагати українцям, аби ті заощаджували свої кошти. В тарифах зазвичай є послуги, якими ви навіть не користуєтесь. Тепер у мобільного оператора «Київстар» ви зможете платити лише за те, чим дійсно користуєтесь. Це стало можливим завдяки новому зміненому тарифному плану від «Київстар».  Твій СТАРТ “Без Гігабайтів” вже доступний абонентам. Тепер у пакеті можна вимкнути інтернет. Тепер тариф матиме:

  • безліміт на дзвінки у мережі Київстар;
  • 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні мережі в Україні та на деякі закордонні напрямки: у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та в інших країнах;
  • 100 мегабайтів мобільного інтернету на бонусному рахунку (наприклад, на випадок, якщо телефону треба оновити програми).

Крім того, у тарфах буде знижено вартість послуг. Якщо раніше тариф коштував 135 гривень на місяць, то зараз його ціна складає 100 гривень за чотири тижні користування. Твій СТАРТ Без Гігабайтів залишає у тарифі  послугу “Роумінг як удома”. Тому в роумінгу користуватися вхідними та вихідними дзвінками можна лише після оплати вартості тарифу.

Тільки уявіть як це буде тим абонентам, які мають кнопковий телефон та тим, хто завжди підключений до Wi-Fi. Всі свіжі пропозиції ви зможете знайти у мобільному додатку оператора «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.