Київстар оновив послугу “Додатковий номер”: що зміниться

Як ви знаєте, мобільний оператор «Київстар» має вигідну послугу «Додатковий номер». Оператор оприлюднив нові правила послуги, які почнуть діяти з 1 серпня. Буде змінено вартість заміни номера для абонентів передоплати та контракту.

Загалом послуга користується широким попитом серед клієнтів, яким потрібні кілька номерів. Наприклад, приймати дзвінки з основного (фінансового) номера, а особистий номер залишити для більш вужчого кола. З 1 серпня ціна на заміну номера для абонентів передоплати та контракту Київстар становитиме 50 гривень.

Послугу можна підключити без зміни SIM у програмі “Мій Київстар”. Для цього необхідно набрати *100*33*2# або зателефонувати за номером 477*76. Після підключення послуги Київстар відправить SMS із додатковим номером.

Щоб зателефонувати або відправити SMS з додаткового номера, потрібно перед номером абонента набрати 818. Наприклад – 818380YYХХХХХХХ, де 380YY-ХХХ-ХХ-ХХ – це код і номер абонента.

Дзвінки на додатковий номер дзвонити та прийом SMS проводяться, як звичайно. Однак, абонент бачить вхідні дзвінки та повідомлення з номерів, перед початком яких буде число 818. Перші 30 днів послуги обійдеться вам у 50 гривень, далі послуги коштуватимуть 1,65 грн на день. Раніше заміна номера коштувала 25 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.