Київстар попередив українців коли потрібно замінити SIM-карту

Мобільні оператори у такі складні часи переймаються тим, аби абоненти завжди були на зв’язку. Тому, вони радять вчасно замінити застарілі SIM-карти. Не всі абоненти знають про цю процедуру, яку потірбно періодично виконувати.

Процедура є досить простою та безкоштовною для всіх абонентів. Для цього варто звернутись тільки до відділення вашого мобільного оператора. Таким чином, буде збережено список контактів та всі інші важливий дані. Ви можете роками не змінювати SIM-карту, але навіть і вона має певний термін придатності, який може вийти в будь-який момент. Це пов’язане частою зміною SIM-карток та пошкодження чіпу. Тому експерти радять замінювати SIM-карту раз на п’ять років.

Не переймайтесь: при заміні SIM-карти ви зберігаєте свій мобільний номер, адже номер переноситься на нову карту. Якщо у телефонного номера є прив’язка до фінансового рахунку, іноді можуть виникнути проблеми. У такому випадку необхідно звернутися до вашого банку. Експерти виділили декілька ознак, при яких потірбно замінити SIM-карти на нову:

  • на смартфоні часто зникає або перемикається мережа;
  • розмова обривається, а Інтернет зникає;
  • перемикання телефону на 2G та 3G при хорошому сигналі 4G у вашому регіоні.

Також сучасні смартфони обладнанні еSIM. Навіть якщо картка вийде з ладу, то ви зможете переключити пристрій на нього, звернувшись до мобільного оператора.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.