Смарт-годинник Amazfit GTS 4 mini з автономністю до 45 днів оцінили 3800 гривень

Сімейство розумного годинника Amazfit поповнила чергова новинка під назвою GTS 4 mini. У порівнянні з попередником пристрій додав у розмірі дисплея, кількості програмних функцій та часу автономної роботи. При цьому його ціна лише трохи відрізняється від моделі дворічної давності на старті продажів.

 

Обличчям гаджета стала 1,65-дюймова AMOLED-панель з роздільною здатністю 336×384 пікселя, загнутими краями та підтримкою функції AoD. На правій грані корпусу розмістилася єдина кнопка апарату. Розумний годинник працює під управлінням прошивки Zepp OS і підтримує функцію відстеження прогресу понад 120 видів спортивних занять. В наявності і стандартні для цього класу електроніки, що носиться, датчики пульсометра і пульсоксиметра.

 

За автономність Amazfit GTS 4 mini відповідає акумулятор ємністю 270 мАг. Як запевняє виробник, одного заряду вистачить на 15 днів повсякденного використання або 21 годину активного GPS-трекінгу, а в режимі енергозбереження годинник протримається далеко від розетки до 45 днів. Корпус пристрою із металевою рамкою захищений від впливу води за стандартом 5ATM.

 

Серед додаткових функцій смарт-годин вендор виділяє режими відстеження рівня стресу та якості сну, розрахунок індексу фізичної активності (PAI), жіночий календар та набір встановлених програм на кожен день. Ціна новинки, представленої в США у чорному, рожевому, м’ятно-блакитному та білому корпусах, становить $119. Терміни доступності гаджета в інших регіонах будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.