У “Дія” з’являться нові документи для студентів

Міністерство освіти і науки України працює над впровадженням електронних документів про освіту на порталі та в мобільному додатку “Дія”. Підготовка відбувається разом із Мінцифри.

“В даний час підготовлено проект постанови КМУ щодо відображення відомостей, що містяться в документах про базову середню, повну загальну середню, професійну (професійно-технічну), професійну попередню та вищу освіту засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг з використанням мобільного додатка “Дія” , – йдеться у повідомленні.

Також завдяки сервісу Єдиної державної електронної бази з питань освіти всі бажаючі можуть дізнатися інформацію про видані документи про освіту та дані про навчання. Зробити це можна за посиланням за наявності кваліфікованого електронного підпису.

Інформацію, отриману за допомогою сервісу ЄГЕБО, про серію та номер виданих документів про освіту, можна використовувати для перевірки виданих документів у Реєстрі документів про освіту.

Як зазначили в Міносвіти, отриманий витяг з цього Реєстру може бути корисним для визнання українських документів про утворення подальшого навчання та працевлаштування за кордоном.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.