Київстар, Vodafone та lifecell надали українцям безкоштовні можливості

Київстар, Vodafone та lifecell нагадали абонентам про можливість безкоштовно дивитися базові українські телеканали, як 1+1, СТБ, Інтер, Рада та інші, та розширити список до міжнародних за окрему плату.

Київстар ТБ

На телефоні, ноутбуці або Smart TV є можливість дивитися улюблені телеканали, фільми, серили та передачі. Безкоштовно кожному абоненту надається доступ до 162 телеканалів у пакеті “Легкий”, який можна під’єднати, завантаживши додаток Київстар ТБ. Платити не потрібно, якщо ви подбали про абонплату. Отримати більше телеканалів та розширити відеотеку у додатку можна завдяки тарифам “Базовий”, “Сімейний” та “Преміум HD”, вартість яких становить 120 грн, 150 грн та 200 грн відповідно.

 

Vodafone TV

В Україні та за її межами абонентам відкривається можливість дивитися безкоштовно 50+ каналів, мати доступ до трансляції Всеукраїнської онлайн-школи для учнів 5-11 класів, контенту для дошкільнят, медитації та відео англійською для початківців. Окремо Vodafone виділив три пакети “Старт”, “Оптимальний” та “Оптимальний Спорт” за ціною 109 грн., 129 грн. і 209 грн. на місяць відповідно для тих. Доступ надається до 140+, 180+ та 190+ телеканалів та відеотеки. Більше на сайті компанії.

TV Plus від lifecell

Кінотеатр у тебе в кишені – так у компанії позиціонують продукт. Є можливість перегляду телеканалів та записів передач протягом 7 днів, а також перегляд фільмів та серіалів. Цікаво, що lifecell не обмежилися трьома тарифами, як їхні колеги, а розробили лінійку із 14 тарифних планів, серед яких кожен зможе обрати відповідний і не переплачувати за те, що не хочуть дивитися. Пакет “Промо” для абонентів іде “безкоштовно” за 1 гривню. Починаючи від “Пакету S” вартість стартує від 99 грн і зростає в залежності від наповненості тарифу.

Зручно, що доступ до відеотеки є у додатку компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.