Як встановити камеру та віджети з Xiaomi 12S Ultra на свій Xiaomi

Нові версії програмного забезпечення завжди приносять нові функції, оновлені програми, змінену анімацію та інші апгрейди. Однак найчастіше новий функціонал з’являється і на нових пристроях із уже знайомими прошивками. Буквально кілька днів тому компанія Xiaomi презентувала свої нові смартфони та флагманський апарат Xiaomi 12S Ultra. Користувачі відразу помітили, що Xiaomi 12S Ultra отримав оновлену програму камери та оновлені віджети робочого столу. І хоча нова камера поки що офіційно доступна лише на Xiaomi 12S Ultra, умільці вже опублікували apk-файл, який може встановити на свій смартфон будь-який власник смартфонів Xiaomi. Що цікава оновлена ​​камера?

Інтерфейс програми камери трохи змінився, розробник змінив розташування ряду елементів, а також змінив кольори перемикачів. Було перероблено розділ з додатковими режимами “Ще”. Якщо якийсь функціонал не завантажений, під ним буде відображатися відповідний значок для скачування.

У налаштуваннях камери з’явився новий “водяний знак”. Після ввімкнення під знімком з’являється біла смуга, на якій відображається легендарний логотип Leica, а також час і місце зйомки. Користувачі повідомляють, що у них з’явилися нові фільтри для фотографій

  • Кольорові “Leica VIV” та “Leica NAT”
  • Чорно-білі “Leica BW NAT” та “Leica BW HC”

Крім самої програми, після встановлення користувачеві стають доступні віджети камери. Якщо бути більш точним, це стандартні віджети робочого столу, які дозволяють швидко запустити камеру в потрібному режимі і з потрібними фільтрами.

Також в режимі роботи “Профі”, камера тепер підсвічує надто світлі та надто темні ділянки, що дозволяє користувачеві покращити якість зйомки. пропишіть в гуглі Camera_12sU-Leica_V4.3.004660.0 і скачайте з сайта чайна ревю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.