Vodafone спростив заміну SIM на eSIM

Vodafone ввів деякі зміни до умов послуг, тому тепер клієнти можуть перенести свій номер із SIM на eSIM віддалено, причому навіть перебуваючи за кордоном. Про це повідомляє прес-служба компанії. Ця функція стане в нагоді навіть у випадку, якщо звичайна сімка втрачена або є необхідність змінити її формат. Не всі пристрої підтримують технологію eSIM. Список моделей, яким доступна функція, опубліковано за посиланням. Для заміни формату картки на eSIM необхідно придбати спеціальний ваучер на сайті Vodafone. Далі є кілька варіантів подання заявки на заміну:

  • через програму My Vodafone: розділ Послуги – Доступні послуги – Операції з SIM-картою – Заміна SIM-картки
  • за телефоном +380500400222. Співробітник Vodafone незабаром зателефонує, щоб завершити процес заміни.

Якщо eSIM втрачено, її можна замінити. Для цього потрібно придбати спеціальний ваучер на сайті та зателефонувати на підтримку +380500400222. При цьому дзвінки приймаються з інших номерів українських та іноземних операторів, а також не тарифікуються.

Далі потрібно буде пройти верифікацію: надати інформацію з придбаного ваучера та персональні дані.

Номер переноситься нову eSIM-карту в період до 4 робочих годин після подання заявки. Абоненту залишається активувати профіль eSIM у пристрої згідно з інструкцією на ваучері. При цьому стан рахунку, тариф та всі послуги, підключені раніше, будуть перенесені на новий eSIM.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.