Connect with us

MOBILZONE

Київстар масово відключить абонентів від деяких послуг

Опубліковано

«Київстар» знову змінює тарифи

«Київстар» зробив важливе оголошення для всіх абонентів: за декілька днів оператор відключить користувачів від деяких послуг. Українці вже отримують повідомлення з попередженням.

З 11 травня мобільний оператор «Київстар» почне надавати послуги за стандартними тарифами, а деякі з можливостей більше не будуть безкоштовними. Тепер для того, аби залишатись на зв’язку абонентам доведеться поповнювати рахунок.

Мобільний оператор запропонував абонентам корисну безкоштовну альтернативу «Ми разом». За допомогою неї ви зможете телефонувати на один мобільний номер безкоштовно. Її можна підключити у додатку «Мій Київстар» або набравши номер 535.

Крім того, абоненти, які перебувають на окупованих територіях та в регіонах, де йдуть бойові дії, отримають бонуси. Кожного тижня уркаїнці зможуть отримувати безкоштовні хвилини навіть тоді, коли відсутні кошти на рахунку.

Facebook Comments

MOBILZONE

Офіційно схвалено бронювання за гроші: що відомо

Опубліковано

Офіційно схвалено бронювання за гроші: що відомо

В Україні планують запровадити систему економічного бронювання, яка надасть окремим категоріям працівників можливість отримати відстрочку від мобілізації. Про це заявив народний депутат Ярослав Железняк, додавши, що зараз обговорюються три варіанти реалізації цього механізму.

Основною умовою для введення економічного бронювання стане перехід на щомісячну звітність з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), що замінить чинну квартальну систему. Це дозволить більш оперативно відслідковувати зміни у зайнятості громадян.

Нова система бронювання охопить як працівників приватних компаній, так і державних установ. Зокрема, вона поширюватиметься на працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств критичної інфраструктури та організацій, важливих для підтримання економіки й життєдіяльності населення.

Максимальний термін бронювання становитиме 12 місяців. Це нововведення є частиною комплексних реформ у мобілізаційній системі, які уряд почав впроваджувати з 5 червня 2024 року.

Офіційно схвалено бронювання за гроші: що відомо

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Укрпощтою відправлено ще 70 000 повісток для громадян, але є проблеми

Опубліковано

Укрпощтою відправлено ще 70 000 повісток для громадян, але є проблеми

Міноборони відправило Укрпошті ще 70 000 повісток для громадян, — Ukrainian Military Pages.

Сформовані реєстром повістки підписані електронними підписами начальників ТЦК та мають QR-код, який можна перевірити за допомогою камери смартфона і «Резерв+».

В алгоритмах формування повісток виявлені деякі проблеми. Повістки формуються в тому числі й на військовозобов’язаних з оформленим бронюванням чи відстрочкою, а також на тих, хто згідно з цим же реєстром вже призваний на військову службу.

Наразі не відомо як працює механізм відбору повісток, але раніше заявлялось, що це може бути принцип «лотереї» — так званий «рандомайзер», який випадково обиратиме серед військовозобов’язаних, які відповідають вимогам мобілізації.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Кабмін скоротив термін явки до ТЦК за повісткою: подробиці

Опубліковано

Кабмін скоротив термін явки до ТЦК за повісткою: подробиці

Відповідно до постанови № 1134 Кабінет міністрів України скоротив явку громадян по повістці під час мобілізації.

Раніше діяла норма, за якою день явки за викликом резервіста або військовозобов’язаного визначався не раніше 14 дня від дня надсилання повістки.

Уряд встановив, що прибути до ТЦК за повісткою потрібно з населеного пункту, що є адміністративним центром області, протягом 7 діб, а з інших населених пунктів — протягом 10 діб.

В Кабінеті міністрів зазначили, що таке рішення пов’язане з тим, що в Україні мобілізація пішла на спад, тому це вимушений крок, щоб швидше залучати військовозобов’язаних до ЗСУ.

Також читайте:

Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток.

Український легіон у Польщі зазнав провалу: подробиці

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.