Що нового та які смартфони отримають MIUI 13.5

З кожним днем ​​все більше інформації з’являється в мережі щодо наступної версії MIUI 13.5. За назвою можна зрозуміти, що користувачам не варто сподіватися на велику кількість великих змін, оскільки це оновлення має мінорний статус. Тим не менш, поліпшені та оптимізовані будуть багато аспектів системи. Свіжий інсайд від авторитетного видання Xiaomiui дозволяє зрозуміти, над чим саме розробники працювали останні кілька місяців. У MIUI 13.5 планується використовувати три варіанти промальовування анімації системи: мінімалізм, баланс, елегантність.

Крім візуальної складової, різні сценарії роботи можуть змінювати і навантаження на “залізо”, тим самим скорочуючи або подовжуючи час автономної роботи. Xiaomi зробить усі ефекти більш плавними, що приємно виглядає та сприймається користувачем.

Зміни стосуватимуться фірмових програм “Камера” та “Галерея”, буде реалізована можливість групового конвертування зображень JPG в один PDF-файл. Попередній список пристроїв, які отримають MIUI 13.5 і залишаться без цього оновлення, також додається.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.