«Нова пошта» почала виплачувати допомогу переселенцям

Поштовий оператор «Нова пошта» почала виплачувати 2200 грн від ООН. Отримати кошти можна у будь-якому відділенні поштового оператора. Новину оприлюднила прес-служба логістичного оператора.

Деталі

Перевага в тому, що вам не потрібно подавати будь-які заявки. Всі дані надає Єдина інформаційна база даних внутрішньо переміщених осіб. Якщо вам потрібно забрати допомогу саме на «Новій пошті», вам потрібно вказати її в способі отримання випилат. Після цього партнер ООН в Україні надішле заявнику код, який необхідний для отримання грошового переказу від Western Union.

Як тільки ви отримаєте код ви зможете отримати допомогу. У відділені вкажіть код оператору та пред’явіть документи. Кошти від ООН переселенцям будуть нараховувати протягом трьох місяців.

Кошти можуть отримати пенсіонери, які мають пенсію до 3 тисяч гривень, багатодітні малозабезпечені сім’ї, та сім’ї з інвалідами. Кожен член сім’ї зможе щомісяця отримувати по 2200 грн. Якщо у вас виникли будь-які питання, ви зможете звернутись до гарячої лінії Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні за телефоном 080030771.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.