Київстар запускає нову безкоштовну послугу

Мобільні оператори всіляко намагаються підтримувати своїх абонентів. Наприклад, «Київстар» презентував безкоштовну послугу, яка доступна вже сьогодні.

Деталі

Скористатись послугою можуть клієнти, які перебувають у містах та селищах під окупацією або бойовими діями. З 6 травня їм будуть нараховані безлімітні дзвінки. Бонуси будуть надходити щодня. Інші абоненти з 11 травня матимуть стандартні умови тарифних планів.

Крім того, незалежно в якому куточку країни ви проживаєте, ви можете безкоштовно скористатись сервісом «Ми разом». За допомогою цього сервісу ви обираєте один номер, на який можете телефонувати безкоштовно. Мобільний оператор також скасував тарифікацію додатків, які використовують для відеодзвінків: Zoom, Microsoft Teams, Google Meet та Google Classroom.

Оператор підтримує також людей страшного віку та осіб з інвалідністю. Тому, було прийнято рішення в пакети “Дзвінки для батьків” та “Інтернет для батьків” додати бонусні 100 хв для дзвінків на інші мережі та 5000 Мб мобільного інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.