Monobank запустив нову корисну послугу, яка допоможе заробити гроші

Monobank презентував клієнтам нову послугу, яка допоможе українцям заробити додаткові кошти. Для цього варто оновити мобільний додаток.

Деталі

Monobank у оновлену версію мобільного додатку додав корисну функцію. Тепер клієнти зможуть придбати військові облігації. Це свого роду інвестиції, які принесуть до 11% річних. Крім того, купуючи облігації, кошти переходять до державного бюджету, що забезпечує стабільність економіки країни.

Можна придбати навіть одну облігацію на термін не менш ніж пів року. Олег Гороховський, співзасновник банку, гарантує з Міністерством фінансів 100% виплати. Військові облігації – це особливий вид облігацій, що випускаються виключно під час воєнного стану, щоб підтримати обороноздатність та функціонування держави.

Тобто, це кошти, які держава «позичає» в громадян та потім повертає їх. Такий вид інвестицій є значно надійніший, ніж депозит. Прибутковість гривневих ОВДП – 11% річних, якщо робити вкладення більш як на рік. Купувати можна й валютні облігації. Ставка за ними коливається від 3% до 4% річних.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.