Нова тема Windows 11 для MIUI 12.5 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Сьогодні ми покажем нову роботу дизайнера Morteza. Тема зроблена в стилі Windows 11 з симпатичною завантажувальною анімацією, причому звуковою, з живими шпалерами та анімованими значками. Анімація зарядки на весь екран рідкого наповнення. Також тема адаптована до двох режимів установки.

З екрану блокування доступні камера та меню Пуск. Меню відкривається даблом тапом по кнопці. Тут є інфо про погоду, музичний плеєр, налаштування Wi-Fi, блютуз та звуку. Колір календаря і батареї можна змінити в налаштуваннях локсрину і тут же можна підібрати стиль годинника для локу, налаштувати їх колір, написати своє ім’я, також змінити колір зарядки наповнення батареї та багато іншого… Щоб потрапити в налаштування локсрину потрібно відкрити компоненти-стиль блокування і натиснути шестерню внизу екрана.

У правому нижньому куті є лічильники пропущених дзвінків, повідомлень та повідомлень програм. Щоб їх переглянути, потрібно, щоб у налаштуваннях телефону був увімкнений показ повідомлень на екрані блокування. Ці повідомлення групуються окремо і відкриваються також групами одиночним натисканням.

При першому встановленні на робочому столі під віджетом відображаються три кнопки і працюють вони по дабл тапу. Перша кнопка змінює фон (картинку) віджету. Всього 12 симпатичних шпалер з 11 windows. Друга змінює стиль самого віджету, їх три. Натиснувши третю, ви повернетеся до попереднього віджету. Перший віджет відкриває календар, години та погоду.

Також у лівій кромці буде невелика чорна кнопка налаштувань шпалер та панелі завдань. У цьому меню можна включити темні шпалери, наприклад на світлий режим і залишити режим *авто*, що означає, що у світлому режимі шпалери будуть світлі, а після перемикання на темний відповідно темні. Якщо увімкнути скриньку програм, то її можна підняти і опустити на бажану висоту.

Сітка робочого столу 4*6, 5*6. На панелі повідомлень повідомлення на напівпрозорих підкладках. У центрі управління та шторці (MIUI 13) активовано оператора стільникового зв’язку.

Тест на RN 10 Pro і RN 8 (MIUI 13 і 12.5, Android 12 і 11) – застосувалася добре і виглядає також чудово. Тільки на RN 8 не застосувалися дзвінилка/контакти/повідомлення та анімація зарядки на екрані блокування, мабуть після вчорашнього оновлення прошивки. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії:

І кілька скріншотів із темного режиму:

Тема доступна в регіонах Індія. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.
Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.