Як економити на мобільному зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell

Мобільні оператори у такі непрості для нашої країни часи всіляко підтримують українців. Наприклад, оператори пропонують своїм клієнтам безкоштовні тарифи та послуги. Це ідеально підійде для тих, хто бажає заощадити на послугах.

Деталі

Оператори радять підключати ті послуги, якими ви користуєтесь, та не переплачувати. Якщо вам потрібно багато мегабайт Інтернету, але ви майже нікому не телефонуєте та не відправляєте SMS-повідомленням, то чому б не платити лише за те, за що ви користуєтесь.

Наприклад, тарифи к операторів в середньому стартують від 70 гривень на місяць. Найдорожчий тариф є й за ціною у 1500 гривень. У тарифі за 70 гривень пакет вміщає 5 ГБ Інтернету та 250 хвилин на дзвінки всіх операторів. Трішки більше Інтернету у 20 ГБ, 250 SMS-повідомлень та безліміт на дзвінки коштуватиме 200 гривень на місяць.

Якщо ви взагалі не користуєтесь Інтернетом, а за місяць ви не вичерпуєте всі гігабайти, то який сенс за них переплачувати? До уваги потрібно брати те, що месенджери не тарифікуються мобільними операторами.

Знайти ідеальний тариф ви зможете на сайті мобільного оператора або к мобільних додатках.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.