Як відновити переписки у Viber

Сучасним користувачам важко уявити своє життя без соціальних мереж та месенджерів. За допомогою низ ми можемо спілкуватись з рідними та друзями з будь-яких куточків світу. Особливо зараз є це актуальним у період повномасштабної війни.

Деталі

Мабуть кожен мав таку проблему, коли при користуванні Viber чати дивним чином зникали. Це досить незручно, коли необхідна вам інформація більше не доступна. Розробники месенджера розповіли спосіб відновлення інформації.

Отримати доступ до чатів можна за допомогою резервного копіювання. У «хмарному сховищі» будуть зберігатись всі файли та повідомлення. Крім цього, будуть зберігатись і невидимі файли, якщо ви надумаєте змінити смартфон. Після цього всі дані автоматично завантажуються з минулого смартфону.

Проте, якщо ви змінили Android на iOS,відновлення файлів зробити неможливо. Відновлення файлів доступно лише при одній операційній системі. Увімкнути функцію Android можна перейшовши до налаштувань, після цього ввімкнути “Виклики та повідомлення” та натиснути “Надіслати журнал повідомлень”. Після цього ви отримаєте  копію діалогів на електронну пошту або Google Диск.

Зберегти файли можна також ща допомогою програми Backup Text for Viber, яка доступна в Google Play та AppStore. Ця програма зберігає та надсилає резервні копії по електронній пошті.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.