Monobank запускає продаж військових облігацій

Оновлений monobank добряче здивував українців: тепер у банку можна купити військові облігацію. Радісну новину повідомив Олег Гороховський, співзасновник банку.

Деталі

Нова версія додатку доступна від сьогодні як на Android так і на iOS. Повідомляється, що громадяни можуть купити від 1 військової облігації. Дохід від них становить 11% річних. Міністерство фінансів України гарантує виплати на 100%.

Механізм працює таким чином: купуючи облігацію ви надаєте кошти до бюджету, тим самим забезпечуєте стабільність економіки. Безумовно, це наближає країну до перемоги. Крім того, ви зможете заробити до 11% річних у гривні‎.

Військові облігації — різновид облігацій внутрішньої державної позики — державних цінних паперів, емітентом яких є Міністерство фінансів України. Розміщуються ці облігації на внутрішньому ринку державних цінних паперів України.

Кошти, на які ви придбаєте облігації, надійдуть до фінансування Збройних сил України. Гроші також підуть на потреби країни в умовах воєнного стану. Варто зазначити, купуючи облігації ви можете не надавати джерела походження коштів, адже їх перевіряти не будуть.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.