WhatsApp з 20 травня стане платним

Рано чи пізно всьому хорошому приходить кінець, тому що все те, що ще недавно було доступне всім і кожному абсолютно безкоштовно, тепер вже коштує грошей. Подібних прикладів можна навести масу, а вже незабаром одним із таких стане більше, тому що всесвітньо відомий месенджер WhatsApp, починаючи з 20 травня, стане платним для всіх користувачів. Сервіс просто почне стягувати плату з усіх тих, хто захочуть використовувати всі вбудовані в сервіс можливості, і багатьом напевно доведеться платити гроші. Всі кошти, які компанія почне стягувати за підписку на цей сервіс, збираються витратити на його розвиток, тобто на впровадження нових можливостей, модернізацію серверів і звичайно ж на виплату зарплати співробітникам.

Поки що даний сервіс для спілкування залишається безкоштовним, а носить такий статус він уже як більш ніж 12 років, і за такий значний термін ним почало користуватися більш ніж 2,5 млрд людей. Всі вони тепер складають постійну активну аудиторію даного месенджера, спілкуючись один з одним за його допомогою. Робити це вкрай легко і просто, так як для цього потрібно лише просто всього встановити на свій смартфон мобільний додаток WhatsApp, після чого створити новий або увійти в вже існуючий обліковий запис. Відразу після цього можна буде починати спілкування з будь-ким, не відчуваючи при цьому жодних труднощів, складнощів і обмежень. До недавнього часу про щось подібне можна було тільки мріяти, але тільки не тепер, тому що ось уже як багато років відчути всі ці переваги може будь-яка людина.

 

Використовуючи вбудовані можливості в цей месенджер, користувачі можуть здійснювати голосові дзвінки, надсилати текстові повідомлення, дзвонити по відеозв’язку, ділитися місцезнаходженням, пересилати медіафайли, а також, крім того, здійснювати цілу купу різних інших дій, не відчуваючи при цьому жодних обмежень, складнощів і труднощів . Але вже починаючи з 20 травня 2022 року месенджер стане платним для всіх, хто захоче використати його повноцінно. Так, WhatsApp дозволить користувачам підключати до одного облікового запису до десяти електронних пристроїв, що дозволить з кожного з таких спілкуватися від імені одного облікового запису, тобто номера телефону. Всі дані при цьому синхронізуватимуться, тому кожен гаджет виявиться головним.

 

На додаток до цього, месенджер збирається впровадити й інші платні функції, які будуть доступні лише тим, хто оплачує передплату. Скільки конкретно вона коштуватиме поки що невідомо, оскільки подробиць щодо цього немає, але вона гарантовано так чи інакше виявиться не з дешевих, тому щонайменше цінник складе $1 долар за місяць використання. На щастя, прості користувачі, яким не потрібні розширені можливості месенджера, зможуть і надалі користуватися безкоштовною версією ПЗ, але при цьому потрібно розуміти та враховувати, що у будь-який момент часу ті чи інші можливості, аж до відеодзвінків, можуть прибрати з безкоштовної версії сервісу, зробивши їх доступними лише тим, хто має платну передплату.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.