ПриватБанк через 3 дні вилучить з рахунків своїх клієнтів гроші: ви ще можете врятувати свої їх

З 1 травня ПриватБанк закриває програму Бонус+, а разом із цим усі бонусні рахунки клієнтів, на яких ще є гроші. Загалом на таких рахунках українці спільно мають понад 600 мільйонів гривень. Ці гроші люди отримували за онлайн-покупки у магазинах, які є партнерами ПриватБанку. Бонуси нараховувалися на кожну покупку як своєрідного кешбека. Витратити накопичені кошти можна було в цих магазинах.

 

Але з наступного місяця програма більше не працюватиме, а всі гроші, які люди не встигнуть витратити, будуть переведені на підтримку армії та відновлення інфраструктури України. Якщо ви хочете скористатися своїми бонусними засобами, поспішайте. Витрачати їх можна онлайн чи офлайн. Інформація про магазин-партнерів, доступна на сайті ПриватБанку.

Банк блокує і звичайні рахунки, але в окремих випадках
Крім бонусних, Приватбанк може заблокувати (тимчасово) та звичайні рахунки. Зокрема з такою проблемою вже стикалися сім’ї військовослужбовців, яким останні довірили свої зарплатні картки. Був випадок, коли дружина військового не змогла переказати кошти з картки на інший рахунок, адже картку відразу заблокували. Зіткнулися з проблемою і біженці, які виїхали за кордон та захотіли зняти гроші з картки Приватбанку.

 

В установі відповідають, що є ряд операцій, що автоматично потрапляють до підозрілих. Тоді система блокує рахунок, щоб зберегти гроші від можливих аферистів. Тільки власник картки, виконавши певні вказівки, може розблокувати її.

Під підозрілі операції найчастіше потрапляє:

зняття або переведення одразу великої суми коштів,
велика кількість транзакцій проведених протягом одного дня,
неправильне введення пін-коду та неодноразове його повторення тощо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.