Київстар, Vodafone і lifecell домовилися з операторами про безкоштовний зв’язок

На сайті Єврокомісії з’явилась новина, яка точно сподобається абонентам. Київстар, Vodafone і lifecell домовилися з європейськими операторами для надання безкоштовного роумінгу для українців.

Деталі

Українці, яким довелось виїхати до країн Євросоюзу, можуть отримати безкоштовний роумінг. Українські мобільні оператори, Київстар, Vodafone і lifecell, підписали спільну заяву з 24 мобільними операторами європейського союзу.

Українські біженці, яким довелось виїхати закордон, мають труднощі при спілкування зі своїми рідними та друзями. Тому, було вирішено об’єднатись з багатьма операторами європейських країн для надання кращих умов тарифікації. Дана заява допоможе мати більш стабільну основу українцям та важливе бути на зв’язку з рідними, що залишились в Україні.

Таке рішення високо оцінили в уряді. Адже це не тільки безкоштовний роумінг, п й важливий крок до цифрової євроінтеграції України. Безкоштовний роумінг буде доступний до червня, тобто 3 місяці. Ще не зрозуміло, чи буде подовжено його термін. Все буде залежати від ситуації, що складеться в країні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.