Xiaomi відмовилася оновлювати деякі смартфони до нової MIUI

Компанія Xiaomi намагається підтримувати свої пристрої максимально довго, проте через величезну кількість пристроїв зробити це буває дуже складно.

Ось і сьогодні був опублікований список із 8 моделей, для яких починаючи з 18 липня припиняється розробка нових прошивок. Цей список містить смартфони Mi CC9 Pro, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi K30, Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi K30 Pro, Mi 10 Lite. Однак якщо ви знайшли серед цих пристроїв свій смартфон, панікувати не варто. Припинення розробки означає миттєву відмову від випуску оновлень. Усі програмні апдейт, які перебувають у стадії розробки, будуть доведені до кінця і дійдуть стадії стабільного складання. Реліз їх може відбутися і через півроку і навіть у 2023 році.

 

Але на цьому сумні новини не закінчуються, ще ряд моделей зазнав труднощів із встановленням бета-прошивок. Йдеться про Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12. Розробник вже працює, щоб виправити всі помилки та повернутися до регулярного випуску тестових збірок для даних апаратів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.