Що робити, якщо на карту Приватбанка не надходить 6500 гривень допомоги

ПриватБанк відповів, що робити, якщо не надходить 6500 грн від держави. У ПриватБанку відповіли, що робити, якщо не надходять кошти 6500 грн. від держави під час воєнного стану. Так, клієнт банку розповів, що подав заяву на отримання допомоги у розмірі 6500 грн від держави у військовий стан, і вона була прийнята вдало. Проте за 10 днів кошти на рахунку так і не з’явилися.

“Навіть у “Дія” повідомлялося, що чекайте на зарахування коштів. Проте пройшло вже більше 10 робочих днів після подання заяви, але коштів на рахунку так і немає. Чи то ПриватБанк хімічить, чи то я не знаю. Будь ласка, перевірте цю інформацію і дайте відповідь на це питання! Дякую!”, – додав він.
У відповідь на це в Приватбанку пояснили, що Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на вказані рахунки користувачів.

“Банк є одержувачем коштів від Міністерства економіки та здійснює зарахування на картку відразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку”, – повідомили у банку.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.