Кожному українцю дають 1000 доларів

Ведуча криптовалютна біржа Kraken видасть по 1000 доларів у биткойнах кожному громадянинові України, який відкрив рахунок на платформі до 10 березня. Ініціатива покликана допомогти нужденним після того, як Росія розпочала свою «спеціальну військову операцію» в країні.

Список компаній, торгових майданчиків та приватних осіб, які роблять все можливе для благополуччя України під час війни з Росією, продовжує зростати. Останній приклад був здобутий від американської біржі криптовалют Kraken.

 

 

У нещодавньому оголошенні Kraken повідомив, що пожертвує біткойни на суму 1000 доларів українським користувачам, які зареєструвалися до 10 березня. Громадяни можуть негайно вивести криптовалюту, оскільки, крім того, Kraken розподілить 1000 доларів у вигляді комісійних кредитів Kraken, щоб клієнти могли конвертувати безкоштовно.

Загалом компанія заявила, що передасть постраждалим громадянам України цифрові активи на суму понад 10 мільйонів доларів. Kraken сподівається, що це буде розглядатися як розумний компроміс, оскільки раніше компанія відмовлялася блокувати своїх користувачів із Росії. Джессі Пауелл – генеральний директор платформи – прокоментував

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.