Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 7 здивував своїми характеристиками

Ще влітку 2021 року виявився представлений, а потім і випущений на ринок такий фітнес-трекер, як Xiaomi Mi Band 6. Він запропонував покупцям відмінне співвідношення ціни і якості, що, в свою чергу, вкрай позитивно позначилося на привабливості всього цього електронного пристрою. загалом. Проте час не стоїть на місці, тому технології стрімко розвиваються, а інженерні рішення різного роду стають все більш просунутими. І ось, у мережу потрапила інформація про таку довгоочікувану багатьма людьми новинку, як Xiaomi Mi Band 7. За даними від надійного джерела, цей фітнес-трекер вже запущений у масове виробництво, тобто робота над цим гаджетом завершена на всі 100%.

Тепер завдяки цьому можна ознайомитися з тими перевагами, які всім і кожному запропонує даний трекер. Новинка має кольоровий 1,9-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, водозахистом за стандартом WR50 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів, акумуляторною батареєю ємністю 140 мАч з підтримкою технології магнітної зарядки, новими датчиками і сенсором. LE для підключення до мобільних пристроїв, а також GPS-модулем для відстеження розташування у просторі. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 7 стане першим представником у рамках своєї лінійки, кому виявиться під силу запропонувати подібну вкрай важливу та дуже потрібну особливість. Якщо вона не потрібна, її можна буде відключити у налаштуваннях.

 

За рахунок нових сенсорів і датчиків новітній спортивний браслет виявиться здатний максимально точно фізичну активність та якість сну, а також краще визначати найоптимальніший час пробудження організму при використанні функції смарт-будильника. Однією з особливостей Xiaomi Mi Band 7 є барометричний альтиметр. Це висотомір, який визначає, яку висоту піднявся користувач за той чи інший період часу. Усі і кожен, хто куплять собі такий електронний пристрій, точно залишаться ним задоволені, тому що він показуватиме не тільки пройдену відстань та кількість спалених калорій, але ще й висоту, на яку вдалося піднятися за той чи інший період.

Даних про вартість трекера поки що немає, але відомо про те, що користуватися ним виявиться можливо в парі з телефонами, що працюють на базі операційних систем Android і iOS. Будь-хто, хто купить собі цей наручний гаджет, залишиться їм більш ніж задоволений. Офіційна презентація новинки відбудеться у травні, а продажі стартують цього ж місяця, або на початку червня 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.