“Дія” надасть допомогу ФОПам і українцям

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що уряд створив соціальний пакет допомоги для українського бізнесу. Зокрема, за словами Зеленського, підприємства та ФОП звільняються від єдиного соціального вкладу (ЄСВ) на час війни в країні. Рекомендую додивитися відео до кінця:

“Україна вже працює над тим, як відновити нашу державу після перемоги. Дати більше сил Україні поки що ми боремося. Створено спеціальний пакет допомоги бізнесу та працівникам”, – сказав він.
При цьому Зеленський наголосив, що на час військового вторгнення ФОП першої та другої груп будуть повністю звільнені від оплати ЄСВ.

Крім того, підприємства та ФОП 3 групи будуть звільнені від сплати ЄСВ за найманих працівників, які були покликані до лав збройних сил України та інших захисних формувань, у тому числі Сил територіальної оборони.

“Звільнення від сплати податку на землю та орендної плати за землю держкомунальної власності на всіх територіях, де ведуться бойові дії на час воєнного стану та ще мінімум на рік після його завершення. Відстрочується сплата податків для всіх підприємств, які не можуть їх сплатити. І це лише перша частина великого пакету допомоги”, – додав Зеленський.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.