Від сьогодні 1500 гривень з “Дії” можна витратити на нові напрямки

В Україні у лютому розширять державну програму “єПідтримка”, в рамках якої виплачується тисяча гривень вакцинованим українцям. Однак наразі не відомо, коли саме і людей якого віку стосуватиметься розширення програми. Швидше за все, йдеться про українців віком від 60 років, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

Крім того, програма з виплат “ковидної” тисячі незабаром поширюватиметься на українців віком 14-18 років. При цьому вони зможуть використати кошти не лише на покупку книг, походів до театрів, кінотеатрів та музеїв, а також оплатити освітні курси та послуги.

На додачу до цього українська влада працює зараз над тим, щоб дозволити вакцинованим людям з інвалідністю першої групи витратити тисячу гривень на придбання ліків. Слід зазначити, що в Україні з 24 січня 2022 року люди віком понад 60 років можуть витратити 1000 гривень у рамках “єПідтримки” на купівлю ліків, а з лютого літнім українцям дозволять витратити винагороду за повний курс вакцинації на оплату комунальних послуг.

Нагадаємо, коронавірус в Україні стрімко набирає обертів – на ранок 29 січня 2022 року кількість нових випадків за добу зросла до рекордних 37 351. Із загальної кількості нових пацієнтів із підтвердженим коронавірусом 5 341 дитина та 806 медпрацівників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.