Як прибрати попередження на Xiaomi про запис дзвінка

На смартфонах Xiaomi останніх років не можна записувати телефонні розмови без відома співрозмовника. Після натискання кнопки запису пролунає повідомлення двом абонентам: «Почато запис дзвінка». Відключити попередження не можна, але є 3 способи, як можна його позбутися.

1. Прискорення темпу повідомлення
Це єдиний метод, який не вимагає встановлення програм або перепрошивки смартфон. Він прискорює сповіщення так, що воно перетворюється на нерозбірливе мовлення. Увімкнути перемотування повідомлення можна налаштуванням системного синтезатора голосу та видаленням оновлення «дзвонилки».
Спочатку знайдіть у налаштуваннях пункт «Синтез Мова»;

Переведіть швидкість мови та тон у максимальне значення;

Тепер потрібно налаштувати дзвонилку: утримуйте палець на значку Телефон, потім натисніть Відомості;

Зітріть всі дані програми. Якщо в установках буде кнопка «Видалити оновлення», натисніть її.

Зробіть перевірочний дзвінок, щоб оцінити маскування попередження. Якщо вона вас не влаштовує, скористайтеся такими способами.

2. Використання сторонньої програми
З 10-ї версії «Андроїда» (MIUI 10+) розробники відключили можливість запису розмови для завантажених програм. Google пояснює це прагненням убезпечити користувачів у країнах, де не можна записувати розмови без попередження.

Тому рішення із Google Play намагаються записувати голоси не з лінії, а з мікрофона. В результаті мова співрозмовника чується нерозбірливо. Але на деяких моделях працюють такі програми:

  • True Phone;
  • CubeACR;
  • ACR

Якщо жодна програма не спрацювала, то допоможе лише встановлення MIUI із власною «дзвонилкою».

3. Перепрошивка смартфона
Телефон у MIUI може записувати розмови без оповіщення. Але офіційно він доступний для смартфонів китайського, індійського та індонезійського ринку. Перепрошувати смартфон можна вручну на будь-яку іноземну прошивку (доступна російська мова).

Привести універсальну інструкцію щодо зміни MIUI неможливо, тому що для кожного смартфона необхідний свій порядок дій. Інструкції з перепрошивки кожної моделі Xiaomi розміщені на американському форумі XDA або в російському співтоваристві 4PDA. Прошивка позбавляє гарантії і може зламати смартфон, якщо не дотримуватися інструкцій. Тому, якщо вирішили пройти, будьте обережні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.