Основні нововведення MIUI 13 для України на смартфони Xiaomi

Поширення представленої днями глобальної стабільної версії MIUI 13 на стадії початку першого етапу. Багато хто з вас слушно ставлять питання щодо того, хто і коли отримає це оновлення, і відповідь вже є тут. Чи знаєте ви, які основні нововведення принесе з собою глобальна MIUI 13 ? Давайте обговоримо.

1. Тонка настройка кожного рівня.
Одним із головних покращень можна вважати оптимізацію роботи самої системи. За словами розробників, оптимізація проведена «від основної архітектури до додатків, якими ви користуєтеся».

2. Рідке сховище.
У MIUI 13 реалізована система управління файлами, яка шляхом збільшення ефективності дефрагментації на 60%, дозволяє зберегти продуктивність смартфона на більший термін експлуатації.

Протягом 36 місяців продуктивність сховища пристроїв на базі MIUI 13 знижується лише на 5%, тоді як у інших Android-пристроїв цей показник знижується на 50%.


3. Розпорошена пам’ять.
Також у MIUI 13 реалізована надточна система управління пам’яттю, яка аналізує використовувану програмами пам’ять на наявність зайвих процесів, які у свою чергу можна було б завершити. А додаткове стиснення пам’яті дозволить запускати більше програм та насолоджуватися більш плавною багатозадачністю.

 

4. Фокус на обробці.
MIUI 13 віддає пріоритет активному додатку над рештою, забезпечуючи максимальну плавність роботи за рахунок використання обчислювальної потужності, що витрачається на додатки, які ви не використовуєте.

5. Інтелектуальний баланс.
MIUI 13 розподіляє ресурс батареї, забезпечуючи максимальний час використання смартфона.

 

 

6. Бічна панель.
Ще MIUI 13 отримала бічну панель – нову функцію, яка дозволяє одним рухом отримати доступ до часто використовуваних програм.

Просто потягніть індикатор, розташований біля краю екрана, щоб відкрити бічну панель, а потім виберіть програму, яку ви бажаєте відкрити у плаваючому вікні. Є можливість змінювати список додатків бічної панелі, щоб все найнеобхідніше завжди було під рукою.

 

 

7. Кристали під мікроскопом.
Представлені в MIUI 13 шпалери демонструють, як кристалізуються такі речовини, як вітамін C та лимонна кислота. Різні концентрації цих речовин створюють чарівні кристалічні візерунки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.