Samsung почала продавати телевізори Neo QLED для багатих в Україні

Samsung анонсувала старт продажу смарт-телевізора Neo QLED у діагоналі 98 дюймів для українського ринку. У ньому реалізовані три основні технології зображення: Quantum Mini LED, Quantum Matrix та Neo Quantum 4K.

Quantum Mini LED є тисячі зменшених світлодіодів, розмір яких становить 1/40 від висоти звичайних LED-модулів. Вони розміщуються щільніше, тому забезпечують більш чітке та деталізоване зображення. Керує ними технологія Quantum Matrix з удосконаленою 12-бітною градацією яскравості, завдяки якій телевізор має 4096 блоків локального затемнення для відтворення більш глибоких та насичених темних відтінків.

Neo Quantum 4K це ІІ-масштабування на основі глибинного навчання, яке аналізує контент і підвищує його роздільну здатність до рівня 4К. Крім цього, технологія Anti Reflection нівелює відблиски. У плані звуку згадується технологія Object Tracking Sound+ (OTS+), яка забезпечує об’ємне звучання, а функція SpaceFit аналізує приміщення, в якому знаходиться телевізор, щоб оптимізувати звукові налаштування. Крім того, активний підсилювач голосу (AVA) аналізує сцену та підкреслює виразність голосів для кращого сприйняття.

Підійдуть нові 98-дюймові монстри для ігор. За це відповідають функції Motion Xcelerator Turbo+ та AMD FreeSync Premium Pro, а також підтримка частоти 120 Гц. Рекомендована роздрібна ціна 98-дюймового Samsung Neo QLED відповідна та становить 349 999 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.