MIUI 13 вже готова ще для двох смартфонів Xiaomi

Цього тижня китайська компанія Xiaomi розпочала у Піднебесній випуск стабільного оновлення MIUI 13 для сумісних пристроїв. Поки що доступ до останньої версії MIUI на основі Android 12 отримали лише кілька смартфонів і планшетів преміум-класу.

Слідом за Китаєм оновлене програмне забезпечення незабаром з’явиться і на міжнародному ринку. Принаймні так стверджують обізнані джерела, які говорять, що Xiaomi почала працювати над збірками оновленого ПЗ для таких доступних на глобальному ринку моделей, як Redmi Note 10 .

За даними порталу Xiaomiui, перші збірки MIUI 13 на базі Android 12 вже готові для двох смартфонів міжнародної серії Redmi Note 10. Якщо бути точніше, йдеться про Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, який відомий в Індії як Redmi Note 10 Pro Max. Глобальне складання для Redmi Note 10 має номер складання V13.0.1.0.SKGMIXM, а прошивка для європейської версії смартфона отримала номер V13.0.1.0.SKGEUXM. Оновлення для Redmi Note 10 Pro отримає номер збірки V13.0.1.0.SKFMIXM у глобальному варіанті та V13.0.1.0.SKFEUXM та у європейському.

Хоча оновлення для Redmi Note 10 і Note 10 Pro вже готове, знадобиться деякий час, щоб воно було доставлене на всі смартфони. Точні терміни виходу MIUI 13 для цих моделей поки невідомі, але сподіваємося, що це відбудеться до кінця першого кварталу 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.