“Київстар”, Vodafone та lifecell реальна ціна на мобільний зв’язок та інтернет на 2022 рік

Вартість стільникового зв’язку все зростає. Про підвищення цін повідомили популярні мобільні оператори “Київстар”, Vodafone, lifecell та “Воля”.

Нововведення від «Воля»

Починаючи з Нового року мобільний оператор підняв ціни на старі тарифі. Мова йде про пакет «Воля смарт HD» та «Воля Спорт». До підвищення ціна становила 369 та 360 грн. Крім того, абоненти отримають нові послуги:

  • збільшиться швидкість інтернету;
  • збільшиться кількість ТВ-каналів;
  • доступ до кінотеатру з понад 20 000 кінофільмів та серіалів.

Vodafone

Мобільний тариф “Vodafone4GSmartXS”  подорожчав на 10 гривень – тепер він коштує 55 гривень Ціна на “4GSmartS+” зросла до 120 гривень на місяць, замість 80 гривень. Проте, до тарифу додалось 12 Гігабайт мобільного інтернет-трафіку, 300 хвилин на дзвінки всередині України.

До того ж було змінено правила дзвінків на російські номера. Пакетні хвилини не списуються, а отже не діють. Дзвінки до Росії тепер будуть за окремим тарифом. Ціна складе 25 гривень за 5 хвилин, всього можна замовити 20 таких пакетів.

“Київстар”

Популярний мобільний оператор “Київстар” змінив ціни на тариф “Smart”. Вже цього місяця абоненти сплачуватимуть на 50 гривень більше. Проте, вони отримають компенсацію у вигляді 80 хвилин на дзвінки за кордон.

Крім того, користувачі, підключені до бізнес-обслуговування “Київстару” заплатять за 1 хвилину спілкування за перенаправленим дзвінком на номер “0-800” на 10 відсотків більше, а розсилка SMS-повідомлень від “комерційного контакт-центру”, стане коштувати 0,55 гривні/повідомлення.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.