Sony PlayStation 4 прийшов кінець

Компанія Sony планувала припинити випуск консолей PlayStation 4 до кінця 2021 року, але проблеми із виробництвом PlayStation 5 змусили компанію змінити свої наміри. PlayStation 5 була представлена ​​восени 2020 року, але й досі залишається дефіцитним товаром у всьому світі. У магазинах майже неможливо купити цю консоль за рекомендованою ціною, оскільки постачання дуже обмежені. Деякі магазини продають її лише геймерам, яких ідентифікують за попередніми покупками.

Представник Sony пояснив виданню Bloomberg, що компанія не називала конкретних термінів зняття PlayStation 4 з виробництва, але з неофіційних джерел було відомо, що консоль повинні були припинити випускати з початку 2022 року. PlayStation 4 була випущена в 2013 році і з того часу продана тиражем понад 116 мільйонів штук.

Проблеми виробництва PlayStation 5 пов’язані з нестачею чіпів та інших комплектуючих, а це – наслідок пандемії коронавірусу, яка негативно позначилася на роботі заводів у країнах Азії. Продовження випуску PlayStation 4 дозволить Sony нарощувати виторг навіть в умовах дефіциту PlayStation 5. Крім того, зараз компанія вивчає нові перспективні ринки і в тому числі розглядає можливість виробництва електромобілів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.